skiss.jpg

Vi levererar design som fungerar

Våra tjänster

 

Industridesign

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av komplexa designuppdrag. Med utgångspunkt från designprocessen hjälper vi våra kunder att gå från första idé till färdig produkt.

Design manual

Genom att skapa en design manual kan vi hjälpa våra kunder att skapa en enhetlig produktkatalog med hög igenkänningsfaktor där varje produkt uttrycker företagets identitet.

Visualisering

Vi underlättar för våra etablerade kunder och start ups att kommunicera sina idéer till möjliga investerare eller slutkunder. Vi kan skapa allt från enkla handskisser till avancerade 3D renderingar.

 
miljo_1.jpg

Våra kunder

Vi drivs av viljan att förbättra vardagen för era slutkunder, men också av att hjälpa er att göra bättre affärer. Med ett strategiskt tänkande, kreativa designmetoder och material och teknikkunskap, skapar vi tillsammans med er och era slutkunder de bästa förutsättningarna för detta.

 
 
 

“Målet med vår design är inte bara att uppfylla användarens förväntningar utan att överträffa dem”

— Johan Gustafsson, VD

 
 
 
Nära_dörr.jpg

Vårt kontor

I våra lokaler i centrala Umeå pågår ett ständigt arbete med att utveckla våra kunders idéer. Oavsett om det handlar om att förbättra redan existerande produkter eller skapa helt nya är vårt engagemang alltid totalt.


Logo_kunder_web_bred.jpg